Facebook Search
SARY
  • Καραμανλίδικα - Παράδοσης
    Καραμανλίδικα Σουτζούκια
    • Παρμάκ Κεμπάπ
    • Άδανα Μπαρούτ
    • Γκιολτζούκ
    • Πέταλο "Παράς"
    Καραμανλίδικο Λουκάνικο
    • Καραμανλίδικο Λουκάνικο

    • Βοδινό
    • Χοιρινό
    Λουκάνικα Παράδοσης
    • Κιουρμουζούρ
    • Δραμινό
    • Κεφτέ
    Παράδοσης
    • Ψαρονέφρι Ριγανάτο
    • Μοσχαρίσια Γλώσσα
    • Μουχτερόν
    • Μορταδέλλα Δράμας
    • Απάκιε
    • Καβουρμάς Βοδινός Ανατολίας
    • Ζεϊμπέκ Σαλάμι Αναντολίας
  • Παστιρμάδες
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς από Βοδινό Μπούτι
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς από Ράχη Βοδινού
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς Καμήλας
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς Πρόβειος
  • Le Grand
    Χοιρινά
    • Sardinella, Καπνιστή
    • Χοιρομήριο Ψημένο στα Κάρβουνα, Χειροποίητο

    • Σκέτο
    • με Δενδρολίβανο
    • με Μαύρο Πιπέρι
    • Χοιρομήριο Ατόφιο Μ/Δ, Σκέτο
    • Προσούτο Δράμας (Πλακέ)
    • Γκουαντσιάλε Ωρίμανσης
    • Κόντρα Καπνιστή Μ/Ο
    • Ragby Χοιρινό, Ψητό

    • Σκέτο
    • με Δενδρολίβανο
    • με Μαύρο Πιπέρι
    • με Βότανα
    • Μπριζάολα Χοιρινή Ωρίμανσης
    Μοσχαρίσια [0-3%]
    • Πλεκτό Μοσχαρίσιο (0-3%), Καπνιστό

    • Σκέτο
    • με Πάπρικα
    • με Μαύρο Πιπέρι
    • Μπούτι Μοσχαρίσιο (0-3%), Ψητό

    • Σκέτο
    • με Πάπρικα
    • με Μαύρο Πιπέρι
    • Παστράμι Μόχου (0-3%), Ψητό
    Πουλερικά
    • Φιλέτο Γαλοπούλας (0-2%), Ψητό

    • Σκέτο
    • με Πάπρικα
    • Ragby Γαλοπούλα (0-2%), Ψητή

    • Σκέτη
    • με Πάπρικα
    • Φιλέτο Χήνας στο Φούρνο
    • Παστράμι Γαλοπούλας (0-2%)
    Bo' Belles
  • Αγέρικα
    • Καρά Ντερέ
    • Κόκκινη Καραμέλα
    • Κόκκινη Μαργαρίτα
    • Κώνιανταν
    • Λευκό Βουνό
    • Μαύρη Παπαρούνα
    • Σαλταμέλλα
    • Ωραία Δράμα
    • Μπλε Πιπεριά
    • Αέρος Μίνι
    • Τσιρόνι
    • Χαμπάρι
    • Πατητό Παστραμοσάλαμο
    • Μπέρδεμα Γεύσεων
    • Μπουκιές Ωρίμανσης
    • Καρά Ντερέ
  • Διάφορα
    Ζαμπόν
    • Χοιρινή Ωμοπλάτη (Pork Shoulder)
    • Σπαλομπριζόλα
    • Ζαμπόν Μπούτι (Καπνιστό)
    • Φλάις Κέζε (Fleischkäse)
    Φιλέτα Γαλοπούλας
    • Φιλέτο γαλοπούλας βραστό (Ανάγλυφη)
    • Φιλέτο γαλοπούλας βραστό (Τετράγωνο)
    • Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό (Στρόγγυλο)
    • Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό (Τετράγωνο)
    Πάριζες
    • Πάριζα μοσχαράκι
    • Παριζάκι μοσχαράκι
    • Πάριζα τόστ
    • Πικ Νικ
    • Παριζάκι Γίγας
    • Παριζάκι
    • Set παριζάκι 1+1
    • Παριζάκι Vegan
    Σαλάμια
    • Σαλάμι Πεπερόνι (Πιπερίτσες)
    • Σαλάμι Σκορδάτο (Βραστό)
    • Σαλάμι Σκορδάτο (Καπνιστό)
    • Σαλάμι Δράμας (Καπνιστό)
    • Σαλάμι Μπύρας
    Μορταδέλλες
    • Μορταδέλλα αλά Σικελίας
    • Μυρταθέλα τ. Αλεξανδρείας
    • Μορταδέλα Μπολώνκα (Βραστή)
    Πλεκτά (Λιπαρά 0-2%)
    • Πλεκτό, Χοιρινή Ωμοπλάτη, Σκέτη
    • Πλεκτό, Χοιρινή Ωμοπλάτη του Μανάβη
    • Πλεκτό, Φιλέτο Γαλοπούλας, Σκέτη
    • Πλεκτό, Φιλέτο Γαλοπούλας του Μπαχτσέ
    Natural
    • Πανσέτα Χοιρινή (Natural)
    • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural), Σκέτη
    • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural) με Κόκκους Μαύρου Πιπεριού
    • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural) με Ρίγανη
    Διάφορα
    • Μπέϊκον Καπνιστό (Πλάκα)
    • Μπέϊκον Καπνιστό (Ρολέ)
    • Αντάμωμα Γεύσεων
  • Perfetto Gusto
    • Βουβαλίσιο στα κάρβουνα
    • Γαλοπούλα στα κάρβουνα
    • Μοσχάρι στα κάρβουνα
    • Χοιρινό στα κάρβουνα
  • Ίγδιες Σαλάτες
    • Καραμανλίδικη Σάλτσα Καππαδοκίας
    • Μελιτζανοσαλάτα
    • Ρώσικη του Τσάρου
    • Ταραμοσαλάτα
    • Τζατζίκι
    • Κηπουρού
    • Τυροκαυτερή
    • Χούμους (Ρεβυθάδα)
    • Καραμανλίδικη Σκορδαλιά
    • Curry Sauce
    • Mustard Sauce
  • Καραμανλίδικα - Παράδοσης
    • Καραμανλίδικα Σουτζούκια
      • Παρμάκ Κεμπάπ
      • Άδανα Μπαρούτ
      • Γκιολτζούκ
      • Πέταλο "Παράς"
    • Καραμανλίδικο Λουκάνικο
      • Καραμανλίδικο Λουκάνικο

      • Βοδινό
      • Χοιρινό
    • Λουκάνικα Παράδοσης
      • Κιουρμουζούρ
      • Δραμινό
      • Κεφτέ
    • Παράδοσης
      • Ψαρονέφρι Ριγανάτο
      • Μοσχαρίσια Γλώσσα
      • Μουχτερόν
      • Μορταδέλλα Δράμας
      • Απάκιε
      • Καβουρμάς Βοδινός Ανατολίας
      • Ζεϊμπέκ Σαλάμι Αναντολίας
  • Παστιρμάδες
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς από Βοδινό Μπούτι
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς από Ράχη Βοδινού
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς Καμήλας
    • Kαραμανλίδικος Παστιρμάς Πρόβειος
  • Le Grand
    • Χοιρινά
      • Sardinella, Καπνιστή
      • Χοιρομήριο Ψημένο στα Κάρβουνα, Χειροποίητο

      • Σκέτο
      • με Δενδρολίβανο
      • με Μαύρο Πιπέρι
      • Χοιρομήριο Ατόφιο Μ/Δ, Σκέτο
      • Προσούτο Δράμας (Πλακέ)
      • Γκουαντσιάλε Ωρίμανσης
      • Κόντρα Καπνιστή Μ/Ο
      • Ragby Χοιρινό, Ψητό

      • Σκέτο
      • με Δενδρολίβανο
      • με Μαύρο Πιπέρι
      • με Βότανα
      • Μπριζάολα Χοιρινή Ωρίμανσης
    • Μοσχαρίσια [0-3%]
      • Πλεκτό Μοσχαρίσιο (0-3%), Καπνιστό

      • Σκέτο
      • με Πάπρικα
      • με Μαύρο Πιπέρι
      • Μπούτι Μοσχαρίσιο (0-3%), Ψητό

      • Σκέτο
      • με Πάπρικα
      • με Μαύρο Πιπέρι
      • Παστράμι Μόχου (0-3%), Ψητό
    • Πουλερικά
      • Φιλέτο Γαλοπούλας (0-2%), Ψητό

      • Σκέτο
      • με Πάπρικα
      • Ragby Γαλοπούλα (0-2%), Ψητή

      • Σκέτη
      • με Πάπρικα
      • Φιλέτο Χήνας στο Φούρνο
      • Παστράμι Γαλοπούλας (0-2%)
    • Bo' Belles
  • Αγέρικα
    • Καρά Ντερέ
    • Κόκκινη Καραμέλα
    • Κόκκινη Μαργαρίτα
    • Κώνιανταν
    • Λευκό Βουνό
    • Μαύρη Παπαρούνα
    • Σαλταμέλλα
    • Ωραία Δράμα
    • Μπλε Πιπεριά
    • Αέρος Μίνι
    • Τσιρόνι
    • Χαμπάρι
    • Πατητό Παστραμοσάλαμο
    • Μπέρδεμα Γεύσεων
    • Μπουκιές Ωρίμανσης
    • Καρά Ντερέ
  • Διάφορα
    • Ζαμπόν
      • Χοιρινή Ωμοπλάτη (Pork Shoulder)
      • Σπαλομπριζόλα
      • Ζαμπόν Μπούτι (Καπνιστό)
      • Φλάις Κέζε (Fleischkäse)
    • Φιλέτα Γαλοπούλας
      • Φιλέτο γαλοπούλας βραστό (Ανάγλυφη)
      • Φιλέτο γαλοπούλας βραστό (Τετράγωνο)
      • Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό (Στρόγγυλο)
      • Φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό (Τετράγωνο)
    • Πάριζες
      • Πάριζα μοσχαράκι
      • Παριζάκι μοσχαράκι
      • Πάριζα τόστ
      • Πικ Νικ
      • Παριζάκι Γίγας
      • Παριζάκι
      • Set παριζάκι 1+1
      • Παριζάκι Vegan
    • Σαλάμια
      • Σαλάμι Πεπερόνι (Πιπερίτσες)
      • Σαλάμι Σκορδάτο (Βραστό)
      • Σαλάμι Σκορδάτο (Καπνιστό)
      • Σαλάμι Δράμας (Καπνιστό)
      • Σαλάμι Μπύρας
    • Μορταδέλλες
      • Μορταδέλλα αλά Σικελίας
      • Μυρταθέλα τ. Αλεξανδρείας
      • Μορταδέλα Μπολώνκα (Βραστή)
    • Πλεκτά (Λιπαρά 0-2%)
      • Πλεκτό, Χοιρινή Ωμοπλάτη, Σκέτη
      • Πλεκτό, Χοιρινή Ωμοπλάτη του Μανάβη
      • Πλεκτό, Φιλέτο Γαλοπούλας, Σκέτη
      • Πλεκτό, Φιλέτο Γαλοπούλας του Μπαχτσέ
    • Natural
      • Πανσέτα Χοιρινή (Natural)
      • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural), Σκέτη
      • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural) με Κόκκους Μαύρου Πιπεριού
      • Μπριζόλα Χοιρινή (Natural) με Ρίγανη
    • Διάφορα
      • Μπέϊκον Καπνιστό (Πλάκα)
      • Μπέϊκον Καπνιστό (Ρολέ)
      • Αντάμωμα Γεύσεων
  • Perfetto Gusto
    • Βουβαλίσιο στα κάρβουνα
    • Γαλοπούλα στα κάρβουνα
    • Μοσχάρι στα κάρβουνα
    • Χοιρινό στα κάρβουνα
  • Ίγδιες Σαλάτες
    • Καραμανλίδικη Σάλτσα Καππαδοκίας
    • Μελιτζανοσαλάτα
    • Ρώσικη του Τσάρου
    • Ταραμοσαλάτα
    • Τζατζίκι
    • Κηπουρού
    • Τυροκαυτερή
    • Χούμους (Ρεβυθάδα)
    • Καραμανλίδικη Σκορδαλιά
    • Curry Sauce
    • Mustard Sauce
  • Εταιρία
  • Προϊόντα
  • Επικοινωνία
×

MENU

Εταιρία Προϊόντα Επικοινωνία
Facebook

USER

×
Login Wishlist
Facebook
×

SEARCH

Facebook

Παρουσίαση

Ι
Όταν η γεύσησυναντά την μνήμη

Κάθε προϊόν των εργαστηρίων αλλαντοποιίας Sary το συνοδεύει και μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία που ταξιδεύει από τους Καραμανλήδες της Καππαδοκίας και από μία μικρή οικοτεχνία στο Αγιάσι των Αδανών μέχρι τους πρόποδες του Φαλακρού στη Προσοτσάνη Δράμας

Σ

Εδώ και 120 χρόνια, η οικογένεια Σαρήμπογια διατηρεί αναλλοίωτη τη συταγή για αλλαντικά που ξυπνούν μνήμες μιας άλλης εποχής. Αγνά υλικά, αυθεντικό καππαδόκικο μεράκι με ατελείωτες δόσεις παράδοσης.

Τ
Τ
Σ
O Ι
Ρ

Έχοντας ως πολύτιμη παρακαταθήκη την τεχνική ίδρυση του παστουρμά, η οικογένεια Σαρήμπογια δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει την "παράδοση" και να καθιερωθεί στον τομέα της αλλαντοποιίας. Η οικογένεια ήρθε στην Ελλάδα το 1890, έχοντας στις αποσκευές της παραδοσιακές συνταγές για παστουρμάδες, σουτζούκια, σαλάμια και πολλές άλλες καραμανλίδικες και πολίτικες συνταγές.

Ρ Ι

Από το 1938 εγκαθίστανται στη Δράμα όπου ξεκινούν με το πρώτο εργαστήριο τους. Σήμερα ή τέταρτη γενιά συνεχίζει "ευλαβικά" το όραμα του παππού, ακολουθώντας και προσαρμόζοντας τις συνταγές και συμβουλές του στις απαιτήσεις του σήμερα μέσα από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους πιστοποιημένες κατά ISO και HACCP.

120 ΧΡΟΝΙΑ
Α

Αλλαντικά από το 1938

ΣΗΜΕΡΑ

  • Παραγωγή
  • Υγιεινή & Ασφάλεια
  • Πιστοποιήσεις

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Οικονομικά στοιχεία

Γενικές συνελεύσεις

Ανακοινώσεις ΓΕΜΗ

Αλλαντικά από το 1938

  • Θα μας βρείτε

© 2023

Sary

DWHITE PRODUCTION